6. - 12. november 2017
Menu
 
Kalendár sprievodných podujatí
Február 2018
Po Ut St Št Pi So Ne
      1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28

Systémy manažérstva bezpečnosti potravín a ich význam pre spoločné stravovanie

dátum konania
07.11.2017
čas
09:15
typ podujatia
Workshop
cieľová skupina
Odborná verejnosť
popis

Workshop je zameraný na zavádzanie systémov bezpečnosti potravín v zariadeniach spoločného stravovania.

organizátor

Katedra tovaroznalectva a kvality tovaru, Obchodná fakulta EU v Bratislave

adresa
Dolnozemská cesta 1
Bratislava
852 35
miesto konania

prednášková miestnosť D114

Tlačiť
Fotogaléria
 
Novinky portálu CIP VVI
> Horizont 2020: európsky program podpory a stimulácie inovačného ekosystému
> Výzva na predkladanie žiadostí o poskytnutie NFP zameranú na podporu inteligentných inovácií v priemysle
 
Novinky portálu NCP VAT
> Februárová vedecká kaviareň
> Archív z januárovej cukrárne a kaviarne
> Februárová vedecká cukráreň bude o patentoch a inováciách
> Vedec roka SR 2017
 
Novinky e-novín Vedecký kaleidoskop
> Priemyselný výskum a inovácie v oblasti automobilového priemyslu
> Digitálna koalícia sa rozšíri o ďalších členov
> Hanbíme sa za psychické poruchy
> Sociologičke Zuzane Kusej udelili Čestnú plaketu SAV Ľudovíta Štúra za zásluhy v ...